Welkom

Mijn naam is Marloes van de Poll, eigenaar van praktijk Veerkracht. Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in Amersfoort.

Mijn praktijk is geïnspireerd vanuit mijn passie voor mensen. Het is mijn verlangen dat ieder mens in echtheid, vrijheid en in verbinding met zichzelf en anderen kan leven. 

Dit verlang ik natuurlijk niet alleen voor jou, maar neem ik ook mee in mijn eigen leven. Vanuit verbinding met mijzelf en de mensen om me heen heb ik mogen ervaren hoe het is om echt te zijn en keuze vrijheid te hebben. Hoe het is om in je KRACHT te staan.

Ik sta positief in het leven en heb een ruim hart voor iedereen. Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen bij het krijgen van nieuwe hoop, perspectief en uitzicht. Ik zie de kracht van mensen en vind het mooi om dit aan te wakkeren.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin, familie of vrienden. Daarnaast lees ik boeken of ben ik in de keuken te vinden om te bakken of lekker te koken. Ik ben enthousiast, vrolijk en avontuurlijk en niet snel ergens van onderste boven maar ga uitdagingen aan. 

Zo zijn wij als gezin in 2015 naar Oeganda geëmigreerd, maar helaas liep dit avontuur voor ons iets anders dan wij hadden bedacht. Toch neem ik uit dit avontuur een schat aan ervaring mee over het leven in een andere cultuur, omgaan met teleurstellingen, opnieuw beginnen en het ondersteunen van je gezin in moeilijke tijden.

Opleidingen

  • In 1999 ben ik afgestudeerd als pedagogisch sociaal werker.
  • Na een uitstapje van tweejaar Pabo. 
  • Ben ik in 2004 afgestuurd als logopedist. 

Tijdens mijn stages en werk periode heb ik veel met dove en slechthorende kinderen gewerkt en in de psychiatrie met dove en slechthorende volwassenen. Hierdoor ben ik gebarentaal vaardig en zie ik het belang van totale communicatie. 

  • In 2021 heb ik mijn diploma voor Integratief coach behaald.
  • Momenteel ben ik in opleiding tot integratief therapeut. Dit hoop ik medio 2023 af te ronden.

Voor mij lag het voor de hand om nog eenmaal een opleiding te doen in de richting die dicht bij mijn passie en talenten ligt. Ik volg deze opleiding tot integratief therapeut bij Groundwork.